Lilucilu 2010.08.31. 12:11

18 hónapos

 

Másfél éves a "kicsiszentem". A tortával természetesen őt köszöntöttük, de ezzel egy nem rég felfedezett /házi/tortakészítőt is teszteltünk. Háááát nem a legjobb, de kap még egy esélyt/mert az mindenkinek megjár/.

Liliről: Nehéz a dolga a kicsi lánynak, mert most ép szemfogakat növeszt, és naná, hogy mind a 4et egyszerre./így már 16 foga lesz/ 3 napja lázas volt /38.2/ hasmenése volt, éjjel többször felsírt nehezen vigasztaltuk meg. Mára már látszanak a tűhegynyi, üvegszerű pontocskák, de még mindíg szenved, valamit folyamatosan rágnia kell, és megint sok a nyála/nem is merem hagyni, hogy háton fekve aludjon/, nyűgös, nyafogós, akaratos egyszóval nehéz most vele. A TV nézésével kiakaszt, már válogat a csatornák között : ezt sem, ezt nem, nem szeretem és a "628". csatornára rávágja hogy : ez, ez, ez, ezjó és közben mutogat, vezényel, grimaszol és hát zabálni való a csajszi. Még mindíg 12 kg, a magasságát nem mostanában mértük, de biztos nőtt 2-3 cm-t mert a melegebb nadrágjaiból kilátszik a bokája. Most már tényleg mindent eszik, és ha nincs baja akkor elég szép adagokat képes eltűntetni. :) Pl.: reggelire: egy egész szelet bundáskenyér, vagy egy egész virsli /pi#k, ami nem kicsi/ kenyérrel, vagy 1 tojásból rántotta ehez is kenyér v zsemle, + ami sosem hiányozhat 1,5-2dl gyümölcs tea. Tízóraira: 1 banán,  vagy 1 tejszelet, vagy valami pékáru, Ebédre rendesen eszik a levesből, és a másodikból is. Uzsonnára ua. mint a tízórai, csak egy kicsit több. Vacsorára ua mint az ebéd csak leves nélkűl pl. egy egész sűlt csirke comb rizzsel, és ha el vagyunk csúszva az alvással mert mondjuk du.i alvásból későn /5-6 óra körűl/ ébred akkor csak 11 felé van elalvás, szal akkor 10 után még lecsúszik egy fél szelet margarinos kenyér, vagy egy kis adag tejbegríz/m#lupa/. Hát ennyit eszik, de ha baja van akkor a negyedét sem , és olyankor a guta ütöget, de szerencsére iszik eleget akkor is.  Amivel még mindig nagy a dilemma az a tehéntej, azt még nem ivott. A tejtermékeket kapja, és szereti is, de a sima tejjel nem tudom mi legyen. Sok szól ellene, és mellette is, ugyhogy passz. A beszéd az valami csúúúcs! A YouTubra fogok majd feltölteni videot. Ide most pár kép a többi a picassa-n látható.


A bejegyzés trackback címe:

https://lilucilu.blog.hu/api/trackback/id/tr42261299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása