Tegnapelőtt vére elmúlott a hasmenés. Kishíjján örömtáncot jártunk, hogy na végre akkor megpihenhet a kis picur pocakja, és a popsia is, mert az bizony oda lett, méghozzá elég rendesen. Hiába cseréltük le azonnal,a 6 napig tartó napi 6-8x-i hasmenés bizony fájdalmas, mély nyomokat hagyott a popóján. Ami mára meglepően helyre jött a neogranormonnak köszönhetően. Tegnap végre evett : krumplistésztát/ez a kedvence/, almát-piskótával, banánt, és persze ropit, na meg a pupppitót/kukorica pufi/, és jó sok baba vizet ivott, és gyümölcs teát. A kedve is egész más volt. Este azt sem tudta, hogy becézzen minket, így újabb 2 szóval bővítette a szókincsét: anyaka és az apaka. IMMMÁDOOM!! :)

Erre ma reggel mire kell ébredni??? Hát szortyog a lány, alig kap levegőt és rengeteg a taknya! :( Alig lábaltunk ki a hasmenésből, már is belefutottunk egy orrfolyásba ami szintén nagyon megtudja keseríteni a mi pici Lillánk életét, és a mienket is persze. Komolyan mondom, legszívesebben ordítottam volna a méregtől, hogy már megínt kezdődik: spricc az orrba/amit utál/, orrszívóporszívó/de előbb a babáét, vagy ami épp kéznél van, és ezt szigoruan Ő csinálja/ majd orrcsepp amitől sokkal jobban visít, mint magától az orrszívástól. Győzöm megvígasztalni szegénykémet.

Megint egésznap nyűgös volt, és alig evett. Kíváncsi vagyok ez most meddig tart majd, és hogy jön-e utánna valami más betegség. Nem értem míért ilyen beteges!? 6 hónapos koráig csak anytejet kapott igény szerint. A hozzátáplálást sem kapkodtuk el, mindenre inkább rá hagytam 2-3hetet. Úgyhogy gőzöm sincs mitől ilyen! Pár fotó, mikor minden a legnagyobb rendben : 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lilucilu.blog.hu/api/trackback/id/tr901959023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása